Обувчици Fiorino

Обувчици Fiorino BebeMama

Обувки с мека подметка. Тези меки ръчно произведени обувки в Полша са изработени от най-качествените материали, включително: 100% италианска естествена кожа и сертифицирана антибактериална материя. EkoTuptusie са много меки и удобни. Те не натоварват стъпалото и му позволяват да диша. Те работят като предучилищни обувки и домашни обувки - носят облекчение на уморените крака през целия ден. Благодарение на ластика, те перфектно се приспособяват към стъпалото, без да го притискат. EkoTuptusie с бърза подметка са допълнително оборудвани с иновативна, гумена нехлъзгаща се система, която гарантира отлична адхезия на стъпалото дори към много хлъзгава основа.

Какво прави EkoTuptusie толкова специалени и обожавани?

  • Те са изработени от сертифицирани, висококачествени материали. Кожата, която използваме:
   - е напълно без канцерогенни амини и пестициди, изброени в наредбата на германското министерство на здравеопазването от 15 юни 1994 г.

   - напълно е лишена от формалдехид в съответствие с PN EN ISO P 82011 3, в процеса на обработка не се използват вещества, съдържащи тежки метали, като: кадмий Cd, олово Pb, Zn Zn, живак Hg, арсен, As, Fe желязо и др.
  • обувки с мека подметка получиха престижния знак на Асоциацията на американските педиатри за продукт, който поддържа естествената функция на стъпалото,
  • всички приложения са изработени от 100% естествена италианска кожа,
  • прекрасни дизайни носят радост и усмивка сред нашите малки клиенти, те са налични в над 400 различни дизайна.

Каква е разликата между Класическата и бързата подметка?

Вид Класическa Бързa

Дишаща, естествена, италианска кожа

ДА ДА

Сертифицирана антибактериална тъкан

ДА ДА

Лесно и удобно обуване

ДА ДА

Външна подметка от естествена велурена кожа

ДА ДА

Апликация от естествена италианска кожа

ДА ДА

Въглеродна антибактериална вложка

X ДА

Гумени неплъзгащи се части

X ДА

 

За да изберете правилния размер на ecoTuppies, трябва да нарисувате крака си върху листа хартия и да измерите разстоянието от края на големия пръст до края на петата. Към дължината трябва да добавите от 1 до 1,5 cm. Получената дължина е дължината на вътрешната облицовка.

ekoTuptusie може да бъде класифициран като напълно екологичен, приятелски и безопасен за човека и неговото здраве. Благодарение на качеството на кожата, която използваме, ekoTuptusie са подходящи и за игра в градината или за обучение за ходене по суха морава, в парка в топъл летен ден, без да се притеснявате, че малките крачета ще страдат, например от ужилвания. Обувките също са чудесна алтернатива за деца, страдащи от диабет или други заболявания, предотвратяващи ходенето боси.