Pinokio вече и при нас!

Pinokio вече и при нас! BebeMama

С предстоящото ни представяне на марка Pinokio в онлайн магазина ни искаме да ви запознаем с тях.

Ние произвеждаме дрехи за бебета и деца до 5 години. Тъй като децата са най-голямото съкровище в нашия живот, ние не щадим усилия, за да задоволим очакванията и на родителите, и на децата.

Всички наши продукти са произведени в Полша. Повече от 90% дрехи са ушити в централата ни в Piotrków Trybunalski, така че внимателно наблюдаваме целия производствен процес. Следователно нашите най-качествени продукти получиха сертификат за „безопасно за деца“.

Освен това ние виждаме и естетическата привлекателност на нашите дрехи, тъй като вярваме, че децата развиват усещането за красота от самото начало. Нашата оферта постоянно се разширява с нов дизайн и колекции, така че да даде възможност на децата да изглеждат и да се чувстват страхотно.

От самото начало Pinokio изгражда името си на отлично качество и безопасност. Усилията ни бяха наградени вече след 4 години производство. В наши дни, с 20-годишен опит, ние поемаме всички свои начинания да ви предложим още по-добри продукти.

Искаме да имаме пълен контрол върху производствения процес. Поради тази причина решихме да базираме цялата производствена линия в Полша. Над 95% от нашите продукти се произвеждат в нашия шевен щаб в Piotrków Trybunalski. Всеки елемент от облеклото е внимателно проверен от нашите опитни служители. Освен това ние избираме добри материали, така че дрехите да не се свиват или да губят цвят по време на пране.

Използваме само плат и аксесоари от полски и немски компании, с които работим от много години. Грижим се, че материалите са не само издръжливи, но и най-важното безопасни за деца, без токсични вещества.

„Безопасно за деца“

През 2009 г. получихме сертификат „безопасно за деца“, издаден от Научноизследователския институт по текстил TRICOTEXTIL. За да получат сертификат, фирмите трябва да отговарят на критериите за качество, безопасност на използване и въздействие върху околната среда. Изследванията се фокусират върху използването на токсични вещества, тежки метали и въздействието на багрилото върху човешкото здраве. Сертифицирането е доказателство, че нашите продукти не дразнят кожата на децата и няма да повлияят на здравето им в бъдеще.