Candide България!

Bebe Mama За първи път на българския пазар - Candide!  БебеМама
Candide е френска компания, основана през 1949 г. в Angers Франция, голямата група от Candide Baby е известна в цял свят. Тя се фокусира върху висококачествени материали и уникален дизайн. Бебешките продукти с марка Candide ви гарантират високо ниво на опит, качество и безопасност.
В продължение на 40 години нашите екипи ви изслушват и ви предлагат безопасни и изискани колекции: удобни бебешки матраци, адаптиращи се към тялото на бебето, многофункционални възглавници за бременност, спални чували / одеяла, регулиращи температурата на бебето, както и пълна гама от детски продукти, предлагащи ежедневен комфорт и безопасност.
Повече от 40 години Candide Baby Group прави иновации в грижите за деца и всичко възможно, за да ви удовлетвори, като ви предлага продукти, произведени във Франция.
Патентованите продукти включват, например, Multirelax - многофункционална възглавница за кърмене и релаксация, ергономични ролки, стабилизиращи тялото, био матраци със слоеве вълнени и кокосови влакна и много други.
От 1949 г. френската марка Candide произвежда текстил за спално бельо, като калъфки за възглавници,  възглавници, спални чували, матраци за легло, както и други продукти за бебета и деца. Дизайнерските екипи участват в проектирането на най-интересните, най-безопасни  сертифицирани продукти за деца.
За повече информация може да се свържете с нас info@bebe-mama.com.
БебеМама официален дистрибутор за България.

Коментирай

Моля, обърнете внимание, коментарите трябва да бъдат одобрени преди да бъдат публикувани

На горе
Добавен в количка :
Не успешно добавен в количка :
продуктът е успешно добавен към списъка с любими