Бебешки и Детски Матрак Ocean Friendly

Bebe Mama
OCEAN FRIENDLY Бебешки и Детски Матрак BebeMama

SEAQUAL INITIATIVE сътрудничи с рибари, други инициативи за почистване на плажове и производствени площадки, където пластмасовите отпадъци се трансформират в полимери. Този процес се нарича Upcycled Marine Plastic или UMP. Възстановените пластмасови отпадъци се почистват и сортират, а след това се предават за преработка. Един път трансформирани, пластмасата се преде в рециклирано полиестерно влакно със свойства, почти идентични на класическия полиестер.

Използването на този прецизиран морски текстил, подобен на конвенционалния полиестер, води до намаляване на консумацията на вода с 40%, на енергия с 50% и на емисиите на парникови газове с 60%. Дори и използваните покрития и оцветители са гарантирани да бъдат природосъобразни.

SEAQUAL INITIATIVE разработва цялостна програма за почистване и управление на отпадъци чрез ангажимента на всички играчи в текстилната индустрия (производители, търговци и марки). Този ангажимент стимулира почистването на морски отпадъци и създаването на екологично отговорни прежди, влакна и тъкани.

Партньорството между SEAQUAL INITIATIVE и Candide BebeMama е светът на родителството, съчетан с екологичната грижа. С продуктите на Candide BebeMama, вие не само осигурявате на вашето бебе качествен комфорт, но и подкрепяте устойчивото използване на ресурсите на нашата планета.


Candide BebeMama

Candide BebeMama

Candide BebeMama